En svensk spelcommunity för spelintresserade 30+

Spelcommunity
The Old Kingdoms svenska spelcommunity

The Old Kingdom är en svensk spelcommunity för alla över 30 år som har ett brinnade intresse för spel.

Just nu spelas det mest:

  • MMORPGs
  • Survivalspel
  • Shooters
  • Strategispel

Vår Discordkanal skapades 2019 och vårt huvudfokus var då survival spel och speciellt ARK Survival Evolved. Många i communityn har just det spelet och andra survivalspel som en gemensam nämnare och spelade dem frekvent.

Vår idé

Vår spelcommunity strävar efter att vara en naturlig samlingsplats för spelintresserade svenskar. Man är alltid välkommen in i någon av våra kanaler om man vill tjöta litta. Var inte rädda vi bits inte, oftast i alla fall. XD

I vår svenska spelcommunity så har vi givetvis lite allmänna förhållningsregler som vi vill att man följer, det bör dock inte vara några problem om man har en gnutta sunt förnuft bakom pannbenet. Vi har även en kanal där man kan dela sin twitch stream om man vill det.

Kom in o spela i vår spelcommunity
Vår spelcommunity behöver dig!

Ibland hostar vi egna spelservrar

The Old Kingdom brukar även hosta sina egna PC/Steam servrar med spel som ARK Survival Evolved, Valheim eller andra spel. Vi kör oftast vanilla settings eller lägre på våra servrar, för att få en en varaktighet i spelen som vi spelar. Just nu hostar vi både en ARK server med låga rates och en med höga, passar inte den ena så passar kanske den andra?

Då och då brukar vi även smälla upp tillfälliga tungt moddade ARK servrar med någon OP mod som ex Primal Fear eller dylikt, ratesen brukar vi boosta duktigt på just de servrarna under den tiden som de är i drift.
Vi tar tacksamt emot förslag på spel som vi kan hosta och spela tillsammans.

Lugnt o skönt med 30 årsgräns

Anledningen till att spelcommunityn bara är för dem som fyllt 30 år är väldigt simpel. Vi är ett lugnt gäng 30 plussare (snart 35+ till och med) som sitter o myser i röstkanalerna. Det sista vi vill ha in är gapiga ungtuppar utan internethyfs. Den tröskeln har vi passerat för länge sedan och pallar inte sitta o lyssna på andra som inte är ur det stadiet ännu. Vi tänder hellre ett ljus, öppnar en aladdin ask o dricker en irish coffeé tillsammans i kvällsmörkret.

Vi är inga e-sportare men visst finns det en tävlingsanda även i vår goa grupp. Oftast handlar det mest om vem som är högst level eller vem som fått flest kills i den senaste skjutarrundan eller kanske vem som tämjt den finaste eller bästa dinosaurien. Prestige är viktigt även i vår ålder. 😉

Hosta Events

För tillfället har vi inga event eller dylikt men det är något som vi gärna skulle vilja jobba mer med i framtiden. Vi saknar en person som riktigt har tid för det där med att hålla i event och sådär. Kanske är det du som för den flamman vidare in i vår spelcommunity?

Alla som är 30+ samt förstår och talar svenska är välkomna in! Söker man dessutom efter en mer ”Vanilla” upplevelse så kommer man nog att stormtrivas inne på våra spelservrar om vi hostar någon just nu.

Välkommen in till oss på The Old Kingdom!